e-pos kassasysteem voor de horeca

Vooruitstrevende ondernemers, van cafetaria´s tot aan de restaurants, hebben behoefte aan een gebruiksvriendelijk kassasysteem waar snelheid en eenvoud voorop staan. Next to food staat dagelijks in contact met horecaprofessionals en ontwikkelt continu met hun het kassasysteem nog verder. Krachtige partnerschappen en jarenlange ontwikkelingen resulteren in slimme kassasystemen die zorgen voor overzicht en inzicht. Net dat beetje meer bieden zonder overbodige functies betekent kassa voor u!

“ALLES ONDER ÉÉN DAK”

“Wij hebben de stap gemaakt en zijn overgegaan op next to food omdat wij door hen nog beter inzicht krijgen op wat hier precies gebeurt. Wij zijn erg tevreden over hun kassasysteem en als je tevreden bent wil je meer onder één dak hebben. Hun service en omgang met klanten is gewoon super”

Leon & Wilma Leijtens – De Vergulden Erpel


Marketing tools als aanvulling op uw kassa

De laatste innovaties in de horecabranche zijn vertaald in slimme tools die een ware aanvulling zijn op de dienstverlening van horecagelegenheden en het next to food kassasysteem. Al deze tools zijn er op gericht om rendement bij de klanten van next to food te maximaliseren. Rendement dat wordt gehaald uit lagere kosten en hogere omzetten.Loyalty sparen

Loyalty sparen wordt gezien als de stempelkaart 2.0, waarbij gasten door middel van een gepersonaliseerde pas in creditcard formaat, gemakkelijk punten kunnen sparen. In de praktijk blijkt dat dit zorgt voor hogere bestedingen en meer loyaliteit. Wanneer de gast afrekent worden automatisch de punten bijgeschreven. Via een paslezer kan de gast gemakkelijk zien hoeveel punten zij hebben gespaard. De punten worden vaak ingezet voor kortingen op producten of bij collega ondernemers in de buurt met een winkel. Bijkomend voordeel is dat er een waardevolle database van klantgegevens wordt opgebouwd die kan worden gebruikt bij gerichte acties op klantniveau.

Voor professie & snelheid

Keukenschermen staan bekend als een efficiënte vervanger van de werkbonnen (bakbonnen). Het keukenscherm is een verlengstuk van het kassasysteem en wordt als touch screen in de keuken geïnstalleerd. Het keukenscherm staat in directe verbinding met de bestellingen die in de kassa wordt aangeslagen. Hierbij worden de bestelling geregistreerd en automatisch naar de keuken verzonden waar de kok via hun keukenscherm direct aan de bestelling kan werken. Vervolgens gaat deze bestelling naar de uitgifte, waardoor een schijf (het gasten oproepsysteem) op de betreffende tafel van de klant wordt geactiveerd. Nu kan de klant zijn schijf inleveren en zijn bestelling ophalen. Zo kunnen medewerkers sneller en nauwkeuriger werken wat men terug kan zien in de marge.

QR Scanning

Naast inspelen op het online shopgedrag, bieden ook smartphones kansen voor de horeca. Meer dan de helft van de Nederlanders bezit een smartphone en is in de mogelijkheid om QR codes te scannen. Net als bij online bestellen, kan ook bij het scannen van de QR code de gast de menukaart zien en direct onderweg of vanachter zijn of haar tafeltje bestellen. Wat blijkt? Het serviceniveau stijgt, gemiddelde bestedingen zijn hoger en er worden meer soorten producten geprobeerd.

Effectiever werken

De handterminal wordt gezien als een mobiele kassa en is een effectief systeem die het mogelijk maakt om als gast aan tafel te kunnen bestellen én af te rekenen. Wanneer de bestelling aan tafel wordt opgenomen, komt de bon direct uit de kassa zodat de andere medewerkers direct met de bestelling aan de slag kunnen.


Uw voordelen


  • Verbetering in uw rendement en brutomarge


  • Directe koppeling met uw administratie en webshop


  • Sneller en beter inzicht in omzet


  • Registratie van breuk, eigen verbruik etc.


  • Betaalbaar

  • Zeer gebruiksvriendelijk

Next To Food ontvangt als een van de eerste leveranciers het Keurmerk Betrouwbare Afrekensysteem

Cikam Easy Cash Mini Volautomatisch Kassasysteem

De Cikam Easy Cash Mini is een betaalsysteem waarbij klanten zelf contant kunnen afrekenen. Het geld is opgeborgen in het kassasysteem, waardoor er geen ‘open’ geld meer is; wel zo veilig! Maar ook hygiënisch, want het personeel komt niet meer in aanraking met geld. Zeer geschikt dus voor de horeca.