e-margin | Menu engeneering

Bent u op zoek naar verbetering van uw rendement met als doel hogere omzet?
e-margin helpt u daarbij!

Marges

Op verschillende plekken zijn er mogelijkheden om marge verbetering toe te passen. e-margin helpt u bij inzicht te krijgen en controle te krijgen op de inkoop en afname van waste in de keuken.

Dit realiseren wij door;

  • Eenvoudige kostprijsberekening
  • Samenstellen van menucalculaties
  • Beheren van ingrediënten
  • Eenvoudig menucalculaties te printen of als PDF opslaan

Allergenen informatie

Door slimme koppelingen kunnen wij u eenvoudig tonen welke allergenen in welke menu calculaties zitten.

Dit kunnen wij doen door;

  • Koppeling met PS in Foodservice
  • Inlezen van allergenen informatie vanuit de grossier
  • Handmatig ingevoerde allergenen

Voorraadbeheer

Doordat wij het verbruik per inkoopartikel vastleggen kunnen wij ook ijkmomenten invoeren om aan het werk te gaan met uw voorraad.

Dit heeft de volgende voordelen;

  • Altijd een actuele stocklijst
  • Sturing op ijzeren voorraad
  • Nooit teveel bestellen
  • Automatisch gegenereerd besteladvies

KEUKENSCHERMEN | MEER DAN DIGITALE PAKBONNEN

Keukenschermen staan bekend als een efficiënte vervanger van de werkbonnen (bakbonnen). Het keukenscherm is een verlengstuk van het kassasysteem en wordt als touch screen in de keuken geïnstalleerd.

Sneller werken zorgt voor meer marge

Het keukenscherm staat in directe verbinding met de bestellingen die in de kassa wordt aangeslagen. Hierbij worden de bestelling geregistreerd en automatisch naar de keuken verzonden waar de kok via hun keukenscherm direct aan de bestelling kan werken. Vervolgens gaat deze bestelling naar de uitgifte, waardoor een schijf (het gasten oproepsysteem) op de betreffende tafel van de klant wordt geactiveerd. Nu kan de klant zijn schijf inleveren en zijn bestelling ophalen. Hierdoor kunnen medewerkers sneller en nauwkeuriger werken wat men terug kan zien in de marge.